Yoghurt- og laurbærpanna cotta med bær

0

Nå kommer du til å få deg en overraskelse! Yoghurt- og laurbærpanna cotta med bær, gir en «hmm, hva er egentlig den herlige smaken i bakgrunnen»-opplevelse. Lavendel? Nei, det er altså laurbær. Og det er yummy!

Og ikke nok med det. Under mottoet «gi kuene sommerferie» lar vi fløten være, og bruker soyayoghurt i stedet. Kjempegodt. Alpro bruker dessuten ikke GMO-produkter, noe vi har lært i det siste.

Yoghurt- og laurbærpanna cotta
1 liter Alpro «alternativ til yoghurt naturell»
5 plater gelatin
1 dl Alpro soyadrikk, original fersk
150 g sukker
1 vaniljestang
½ sitron, revet skall
2 laurbærblader

1. Kok opp soyadrikken med sukker, snittet vaniljestang og sitronskall. 2. Sil og tilsett bløtlagt gelatin. 3. Bland deretter inn yoghurten og hell blandingen i former. 4. Avkjøl til det er stivnet — ca. 1 ½ time eller mer.

Bringebærsaus
200 g frosne bringebær
50 g sukkerlake (50/50 sukker og vann, kokt sammen)

1. Kjør halvfrosne bringebær i en blender sammen med sukkerlaken. 2. Sil og smak til med ev. mer sukker eller litt sitron.

 

 

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply