Tagliatelle med friske erter og skinke

0

 

Petit pois er herlig. Prøv også hestebønner.

Petit pois er herlig. Prøv også hestebønner.

Pasta med friske erter og skinke

•1 person

Tagliatelle, tørr
1 løk
Parmesan, revet
1 ss smør
1 ss olivenolje
200 gram ferske erter, eller hestebønner
2 skiver fin skinke
100 ml kremfløte
Salt og pepper

1. Sett på pastavannet, og mens det koker opp, og du koker tagliatellen, lager du sausen. 2. Rens og hakk løken. Riv parmasanen. Varm smøret og oljen på lav/middels varme, ha i løk og surr den mør i 5 minutter. 3. Tilsett ertene og rør godt for å dekke dem med smør, surr i 5 min. 4. Kutt skinken i små strimler, og tilsett. 5. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. 6. Når pastaen er ferdig, siler du den av og blander med sausen. Rør inn parmesan, og server.

 

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *