Tagliatelle med friske erter og skinke

 

Petit pois er herlig. Prøv også hestebønner.

Petit pois er herlig. Prøv også hestebønner.

Pasta med friske erter og skinke

•1 person

Tagliatelle, tørr
1 løk
Parmesan, revet
1 ss smør
1 ss olivenolje
200 gram ferske erter, eller hestebønner
2 skiver fin skinke
100 ml kremfløte
Salt og pepper

1. Sett på pastavannet, og mens det koker opp, og du koker tagliatellen, lager du sausen. 2. Rens og hakk løken. Riv parmasanen. Varm smøret og oljen på lav/middels varme, ha i løk og surr den mør i 5 minutter. 3. Tilsett ertene og rør godt for å dekke dem med smør, surr i 5 min. 4. Kutt skinken i små strimler, og tilsett. 5. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. 6. Når pastaen er ferdig, siler du den av og blander med sausen. Rør inn parmesan, og server.

 

Pin It

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>