Syltet småløk

0

Syltet løk for hvitløkselskere!

Er du glad i hvitløk, vil du elske disse her. Her er det masse hvitløk, litt chili, pepper og sennepsfrø. De går til så mye, prøv dem i en sandwich med salt kjøtt, i en burger eller til fondy.

Det er ingen skam å spise hvitløkfeddene fra laken.
Nok til et medium stor glass
Små sylteløk
2 dl malteddik
1 ss hvitløksalt
1 ss sorte pepperkorn
3 ss sennepsfrø
10 fedd hvitllk, hele
1 ss brunt sukker
4 grener oregano
2 sitronbåter
1 rød chili, snittet på langs
1. Rens løk og hvitløk og ha dem på et rent glass. Topp med eddik opp til kanten. 2. Dytt sitron, chili og oregano ned langs siden. 3. Dryss over hvitløksalt, sukker og sennepsfrø – hell gjerne på enda litt mer eddik. 4. Skru lokket tett på glasset og sett dem mørkt i 1 måned før du nyter dem!
Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply