Sjarmerende nyhet på Vinmonopolet – Fascino Passo 2011 by Giordano

0
Fascino Passo 2011 125 kroner

Fascino Passo 2011
125 kroner

En sjarmerende italiener er nå tilgjengelig i de fleste større Vinmonopolbutikkene i Norge.  Vinen heter Fascino Passo 2011 og kommer fra Puglia i Italia. «Fascino» betyr sjarm på italiensk og det er sannsynlig at denne rødvinen vil sjarmere en stor skare av nordmenn! 

Vi smakte den på forsommeren, da den kun var tilgjengelig i Vinmonopolets bestillingsutvalg.  Nå er den altså i basisutvalget og i hyllen på de fleste store utsalgene.  Vinen har moden fruktighet, hint av plommer, moreller og krydder.  Litt urter og hint av sjokolade, og med en rik, fyldig smak.

Vi har testet vinen til Lasagne og pizza og det fungerte utmerket da vi smakte den i mai.  Nå prøvde vi den også til grillmat og det var også en vinner!  Vinen beholdt sin fruktighet og var frisk og god til maten.  Vinen drikkes også godt uten følge av mat da den har en fin fruktighet og er myk i kantene.  Her har produsenten truffet den norske folkesmaken – en sjarmerende all-rounder!

Fascino Passo har også en litt egenartet etikett, som inneholder både en morsom historie og informativ grafikk.  Vi lot oss sjarmere!

Utsalgspris Vinmonopolet 125 kroner

 

Fascino Passo Informativ og morsom etikett

Fascino Passo
Informativ og morsom etikett

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply