Nye rosa bobler

0

CuveeRose_ExtraD_MasotNye rosa bobler: Masottina Cuveé Rosé Extra Dry

Ny på markedet er også en rose musserende vin fra prosecco produsenten Masottina. Vinen produseres med de beste druene Pinot Nero, Raboso og andre røde og hvite lokale druer fra vingårdene øst for Veneto. Den lages etter «Charmat» metoden og rosevinifikasjon, hvor druene vinifiseres per sort og går igjennom en kort maserasjon i 24-36 timer ved 8-10 C. Den første fermenteringen foregår i temperatur kontrollerte ståltanker hvor gjær tilsettes. Vinen får sine bobler i de lav-temperaturstyrte tankene. Sukker: 14 g/l, syre: 6,2 g/l

Lakserosa farge. Intens, fruktig kompleks vin med aromaer av blomster, søte frukter og moden pasjonsfrukt. Den har behagelig syre, friske blomsteraromaer og er en fyldig og harmonisk vin.

Passer bra som aperitif, til pastaretter med fisk og skalldyr.

Bestillingsutvalget, VP nr: 604701
145 kr

 

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply