Hellstrøms akevitt, ost og rakfisk fra Wangensten

0

Hellstrøms akevitt + nøkkelost fra WangenstenHellstrøm Juleaquavit 2013 er en fyldig og kompleks akevitt med aroma av orientalske krydder, tørket sitrus og noe vanilje. Det er en akevitt med moderat karvepreg, med tydelig sitruskarakter og den fremstår som frisk og transparent, tross fylde og sødmefull aroma. Anbefales til julens tradisjonsretter: Kjøp med deg et stykke nøkkelost fra Wangensten på Bondens Marked, og lykken er et faktum!

Hvordan skaffe seg aquaviten?
For å skaffe deg Hellstrøm Juleaquavit før jul, bør du være rask med å bestille den på Vinmonopolets nettsider, eller finne butikkene som lagerfører den her. Pris: 425 kr

 

Rakfisk_2Wangensten er prisbelønnet, både for sine oster og for sin silkemyke rakfisk. Hellstrøms akevitt passer svært godt til begge, og du kan skaffe deg godbitene i butikker landet rundt, og på Bondens Marked. Les mer om Wangensten på deres egen flotte hjemmeside: www.wangensten.no

 

ostepakninger_valdres_ostNøkkelosten «Helin» er håndlaget ost av helmelk fra gårder i Valdres, krydret med spisskarve. Den er rett og slett fantastisk god, avhengighetsskapende … kjøp den på Bondens Marked.

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply