Grove, myke snadderkarbonader fra Øvre Bakken

0

KarbonadeNår du rusler rundt på et iskaldt Bondens Marked, er det en varmende duft av brunet løk og karbonader luften, som får tennene til å løpe i vann. Da står Ole Martin Kildahl, kona og svigermoren på skift ved pannen, og steker opp verdens beste «Karbonader m/fløte».

En pakke på 4 stykk, koster 76 kroner. Det er bare rene ingredienser. Men hvordan Løten-familien får karbonadene så myke, er nesten en gåte. Er det kanskje den upasturiserte melken og fløten som er svaret?

At det er noe helt annet å kjøpe ferdige karbonader på Bondens Marked, enn på billigkjedene, er ingenting å lure på. Her er det rene varer, og mettende kjøtt. Og en fryd for alle sanser. Ferdig laget, bare varm opp hjemme. På denne nettsiden finner du 10 varierte måter å servere dem på: http://bbq.about.com/od/hamburgerrecipes/tp/10hamburgers.htm

Det kan være veldig kjekt å få en gratis sms som varsler når Bondens Marked kommer til et sted i nærheten av der du bor. Klikk på denne nettadressen, og registrer deg: http://www.bondensmarked.no/sms-varsel/

Karbonader_etikett

 

 

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply