Glovarme burgundsnegler med klassisk urtesmør

0

Fransquere blir det ikke!
200 g snegler på boks eller glass

Snegleskjell til alle sneglene
2 hvitløkfedd, knust
1 sjalottløk, finhakket
100 g mykt smør
4 ss persille, virkelig finhakket
1 toppet ts knust fingersalt
Sort pepper
2-3 ss tørr hvitvin (helst chablis, resten av flasken drikkes til retten)
3 ss brødsmuler (toppet)


1. Sett ovnen på 200 grader. 2 Pisk sammen smør, persille, hvitløk og sjalottløk (nærmest hvitt) og tilsett salt, pepper og vin. 3. Dytt smør og så en snegle inn i hvert skjell. Fyll på med ekstra smør, ikke mer enn jevnt med kanten på skjellet.  4. Dytt på noen/dra over noen brødsmuler for å holde det hele sammen. 5. Legg i et sneglebrett eller tett i tett på et godt lag havsalt i en ildfast form. 6. Sett inn i stekeovnen. Følg nøye med, og ta dem akkurat i det smøret bobler! 7. Server med et brød med god skorpe.

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply