Appelsin- og mandelsmørkjeks

0

 

Ikke glem å slikke vispen!

Ikke glem å slikke vispen!

Smørgule mandelknasende kjeks med revet sitrusskall. Supergode! 

• 45 minutter + steketid

125 g romtemperert smør
100 gram sukker
1 stort egg
Revet skall av 1 appelsin
Revet skall av 1 sitron
50 gram hvetemel

Påskegodt!

Påskegodt!

50 gram finmalte mandler
1/2 ts bakepulver
1 klype salt

1. Kjør smør og sukker hvitt. Tilsett resten av ingrediensene, og pisk sammen. 2. Rull deigen til en pølse i gladpack, og legg i fryseren i 30 min. 3. Sett ovnen på 190 grader. 4. Skjær pølsen i centimetertykke skiver, og legg med god avstand på bakepapiret. Du får 2 stekebrett av denne deigen. 5. Stek i 8—10 minutter, avkjøl på et rent kjøkkenhåndkle. Voila! Appelsin- og mandelsmørkjeks!

 

Share.

About Author

Anne Katrine er matjournalist.og matfotograf, elsker alt det ekte. På gastronomade.no deler hun sin inderlige lidenskap for god smak.

Leave A Reply